Ефективна реклама за хотелиери в най-голямата мрежа от туристически портали в България. ДРС ТРАВЕЛ

Рекламирай хотел с промоция

Търсене:

Топ Курорти

DRS Travel - опит в туристическите уеб проекти в BG

За ДРС Травел:

Фирма ДРС - Травел ЕООД е туристическа и рекламна агенция в интернет. От няколко години фирмата работи по изграждане и поддържане на уеб проекти за хотели и туристически агенци. Опита в динамичната среда на уеб ни дава увереност, че можем да предложим професионални услуги на нашите клиенти и партьори.

От 2008 г. фирмата се лицензира като Туристическа агенция и предлага пълна гама от туристически услуги.

Цели:

Фирма ДРС Травел ЕООД има за цел улесняване на връзката между места за настаняване в България и потенциални гости. Стремим се да предложим на потребителите качествена, пълна и актуална информация за хотели, вили, къщи за гости и други места за настаняване и почивка в България. Желаем да подберем оптималната функционалност и да направим ползването на туристическата информация лесно и приятно. Наше верую е ползването на новите уеб тенденции за подобряването на интерактивността, функционалността и ползваемостта на туристическите сайтове.

Отдела на фирмата който се занимава с тур агентска дейност цели перфектно обслужване и професионални консултации съчеттани с лично отношение към всеки клиент.

Проекти - Реклама:

ДРС Травел предлага на своите потребители, партьори и клиенти 6 туристически портала ориентирани по различен начин към потребителите и предлагащи различни услуги.

1.  www.rezervaciq.com. Сайтът залага на обстойността на информаицята. Съдържа качествени снимки и пълно описание на обектите. Всеки туристически обект е представен със самостоятелна страница с цел пълно информационно задоволяване на потенциалните гости.

 

2.  www.hoteli-bg.org. Този туристически каталог залага на голям брой представени обекти. Всеки обект е представен с няколко снимки и стегнато описание. Основната цел на портала е предлагането на голям избор от обекти за настаняване .

 

3.  www.hotelite.v.bg. Портала залага на пълна информация за всеки обект. В него са заложени и модули за най актуалните новини в туризма и туристически форум с възможност за дискусии по отношение качеството на предлаганите услуги и обслужване от всеки хотел, както и общи туристически теми.

 

 

Партньори

Горещи оферти